ww3

Oproep

 
 

Wie op internet gaat zoeken naar begrippen als: Derde Wereldoorlog, NWO, 9/11 , Klimaatzwendel, Farmaceutische maffia, de Eindtijd, enz. enz. komt veel initiatieven als deze site tegen. De ene site ziet er nog mooier uit dan de andere.

Inmiddels heb ik contacten gelegd met enkele beheerders van dit soort sites. Daarbij vallen mij een aantal dingen op:

  1. xBijna alle sites van deze soort worden gerund door één of twee personen.

  2. xDe denkwijze / denk-richting van al deze beheerders stemmen in hoge mate met elkaar overeen.

  3. xVelen zijn er huiverig voor om hun naam bekend te maken uit angst voor nare gevolgen, vooral van de kant van werk & inkomen. (wat een vrij land hebben we, hé ?)

  4. xHet gedachtengoed van al deze site’s wordt door “Politiek-Correcten” afgedaan als complot-denken, en wie het verkondigt is al snel tot melaats verklaard.

  5. xZo goed als niets van ons gedachtengoed is terug te vinden in enig partij-programma.

  6. xOns gedachtengoed wordt genegeerd of belachelijk gemaakt door de Massa-Media.


We kunnen veel van onze energie verbruiken met het benoemen van wat we vrezen, duidelijk te maken wat we afwijzen, politici en andere hoge omes als bedriegers en moordenaars te ontmaskeren en als zodanig aan de schandpaal te nagelen.

Heel nuttig allemaal.. vooral niet mee stoppen!

Maar als we daar tegenover geen ideaal hebben waarvoor wij door het vuur willen gaan… ik bedoel; een ideaal waarin genoemde misstanden en politieke ontwikkelingen geen schijn van kans hebben.... Ja dan.... dan  zal er nooit iets veranderen.

Als we nu eens een deel van onze energie aanwenden voor het najagen van een leefbaar ideaal.


De situatie waar de Anglo-Amerikaanse- / Overzeese machthebbers en hun financiële wereld ons €uropa in gebracht hebben kan ik het beste illustreren met dit plaatje:

x

En dan nóg zijn er partijen die verkondigen dat er ruimte is voor nationale agenda’s van de EU-lidstaten, en dat we beslist niet aan een verdere samenwerking moeten denken, laat staan een eenheid moeten gaan vormen. Maar als we de koers van €uropa werkelijk willen veranderen, dan is die €uropese eenheid een absolute voorwaarde om niet betrokken te raken bij een Derde wereldoorlog.x
Het is 5 voor 12. Het speelkwartier is voorbij!

De tijd lijkt mij rijp voor een compleet andere - RADICALE - aanpak van ons €uropese probleem.


Voor een poging om het tij ten goede te keren heb ik een idee waarvoor ik versterking zoek... Versterking waarmee ik van het team kan vormen dat hier de schouders onder willen zetten.

Er wordt niet gevraagd naar wat U niet kunt... maar wel naar wat U WEL kunt bijdragen aan inzet / tijd / kennis / ervaring / vaardigheden enz.

Als we hiermee iets in gang zetten wat als een sneeuwbal gaat werken, mogen we meer dan tevreden zijn.


Terug
EuropaEuropa.html


Klik op :

De €uroradicalen!

 
Terug EuropaEuropa.html
 
 
De site Derde-Wereldoorlog.nl is een initiatief van Willem Zweers