Tekst

De Oekraïne: De lont in het Europese nucleaire kruitvat.
 
 

De Oekraïne in de NAVO brengt Europa in groot gevaar!!!


De onwettige regering in Kiev wil het lidmaatschap van de NAVO aanvragen. Een koren op de molen van imperium USA.


Wie van de inhoud van het boek “Die einzige Weltmacht. Amerikas Strategie der Vorherrschaft”  (The Grand Chessboard - auteur Zbigniew Brzezinski) heeft kennisgenomen weet dat we thans op het meest cruciale hoofdstuk van dit boek zijn aangeland als de Oekraïne inderdaad lid gaat worden van de NAVO. (De Nederlandse vertaling is op deze site [hier] te down-loaden)


oekraine navo
Als de Oekraïne inderdaad lid wordt van de NAVO dan is de kans dat het continent Europa een nucleair slagveld wordt tot 100 % gestegen.


Waarom is de Oekraïne een gevaar voor onze veiligheid?

Dat is heel simpel uit te leggen.


 1. a)
  oekraine etnisch
  Het land is tot op het bot verdeeld. Wat betreft de voertaal, etnisch, historisch, religieus, politieke voorkeuren over de vraag om het land wel of niet op de Russische Federatie te oriënteren. Dit laatste komt steeds meer aan de orde door 2 factoren: 1) In de Russische Federatie (R.F.) krijgt Poetin de zaken steeds beter op de rails. De overheid functioneert
  corruptie
  steeds beter, ondanks de sancties heeft de R.F. een steeds beter investeringsklimaat. De R.F. krabbelt steeds verder uit het diepe dal dat veroorzaakt is door de Sovjet-periode en vooral het tijdperk Jeltsin. 2) Daar staat tegenover dat de Oekraïne steeds verder wegzakt in een poel van wanbeleid, misdaad en corruptie. Het land gaat richting bankroet. Dat contrast veroorzaakt spanningen in dit land. Spanningen die uitgespeeld zullen worden door de EU (Soros) en imperium USA.
 2. Intermarium
  b)  Het land vormt het GEOSTRATEGISCHE SCHARNIERPUNT in het politieke denken van imperium USA. Dit wordt tot in den treuren besproken in The Grand Chessboard - (auteur Zbigniew Brzezinski) Waarom dat voor imperium USA zo belangrijk is zijn de volgende redenen. Zoals U op deze kaart ziet kan de USA over het land van haar bondgenoten (als de Oekraïne & Finland NAVO-lid worden) vanaf de noordpool zo doorwandelen naar de Zwarte Zee en doorvaren naar Middenoosten. Dit is het eerste doel van het Intermarium. Het 2de en belangrijkste doel is een muur bouwen tussen de sterke industriestaten van de EU en Rusland. Met name is men sinds 1870 beducht voor een samenwerking tussen Duitsland en Rusland. In dat geval is de macht van imperium USA gebroken.
  pijpleidingen
  Wat een intermarium voor Europa betekent kunt U zien op deze kaart. Stelt U zich eens voor dat de USA de intermarium-landen er toe aanzet de pijpleidingen door hun land af te sluiten... Waar wilt U dan de kachel op laten branden ?
 3. klein rusland
  c) We hebben reeds gezien dat politici niet gehinderd worden door enige kennis van het volkenrecht als het gaat om de afscheiding van De Krim. Dat valt deze politici zeer kwalijk te nemen. Volkenrechtelijk is de afscheiding van de Krim op de enige juiste en correcte manier gegaan.
  republiek klein rusland
  Maar een 2de afscheiding staat inmiddels in haar steigers. En dat is de vorming van de Republiek Klein- Rusland.
  oost oekraine
  Het valt te voorzien dat onze politici deze kwestie met dezelfde ondeskundigheid zullen benaderen. Dat betekent:
  grondstoffen oekraine
  Nog meer olie op het vuur, nog meer spanningen tussen Oost en West. Spanningen die in het machtsdenken van imperium USA passen. Gezien dit “Klein-Rusland” grondstof-rijk is + de toegang tot de Zwarte Zee vanuit het noorden beheerst kan het niet anders dan dat deze afscheiding tot heel veel militair geweld zal leiden. Als we als NAVO bij dat geweld betrokken raken is een wereldoorlog heel dicht bij. Er patrouilleren nu al Duitse Tornado jachtvliegtuigen - bewapend met nucleaire munitie - langs de Oekraïens/ Russische grens. Dat is al gevaarlijk genoeg!
 4. d) Oekraïne heeft rakettechnologie verkocht aan Noord-Korea, een schending van het VN-wapenembargo van dat land. 14 augustus kwam de New York Times met het bericht dat na zorgvuldige studie van de Amerikaanse expert Michael Elleman, verbonden aan het international Institute for Strategic Studies (IISS), bleek dat de Noord-Koreaanse Daesong-14 IBCM werd aangedreven door de zeer krachtige RD-250-motoren uit de tijd van de Sovjet-Unie. Er was en er is maar één bedrijf dat die motoren maakt: het Oekraïense staatsbedrijf Yuzhmash. Die fabriek bevindt zich in de stad Dnipro, zo’n 150 kilometer van de oostgrens en stevig in handen van de regering in Kiev. De beschuldigingen werden direct weggewimpeld door zowel de fabriek als door de Oekraïense overheid. De Oekraïense minister van defensie Oleksandr Turchynov riep gelijk dat “de Russen dit verhaal verzonnen om hun eigen raketleveringen aan Noord-Korea te verbergen” en “Yuzhmash heeft sinds de Oekraïense onafhankelijkheid in 1991 geen raketmotoren meer
  raketten noord korea
  gefabriceerd”.Op de foto uit 2014 kunt u zien dat hij liegt dat hij barst. Want ik zie Petro Poroshenko op bezoek bij Yuzmash, waar hij een hele reeks raketmotoren bewondert. In die tijd was Dnipro nog in handen van de oligarch Kolomoyski, de multimiljardair die prijzen uitloofde voor vermoorde Russen en een aantal privé-milities financierde. Zo’n crimineel is prima in staat om raketmotoren te verkopen aan wie dan ook en zelfs om een stel specialisten te laten afreizen naar Pyongyang. Alles voor het geld.  Een potentiële kernoorlog die mogelijk werd door de illegale verkoop van raketmotoren aan Noord-Korea door een geassocieerde partner van Nederland. Het lijkt me dat premier Rutte iets uit te leggen heeft aan de Tweede Kamer. Wellicht stond er op zijn inlegvelletje niets over het verkopen van intercontinentale ballistische raketten door een kandidaat-NAVO-lid aan een vijand van de NAVO, maar het is hoe dan ook een schending van VN-resoluties. En als onze geassocieerde partner Oekraïne een minister van Defensie heeft die zo aantoonbaar keihard staat te liegen over een onderwerp als dit, dan zou ik nog maar eens nadenken over wie MH17 neerschoot.
 5. e)Inmiddels is er een andere wind gaan waaien in de Oekraïne. Doch één zwaluw maakt nog geen zomer. De nieuwe president Volodimir Zelenski is met een riante meerderheid gekozen, en zijn partij heeft op democratische wijze een meerderheid in het parlement verworven. Het volk van de Oekraïne heeft dus overduidelijk afgerekend met een corrupte gangsterbende waarmee Mark Rutte ons land wil associëren

Video bekijken ?  

Hiertegen actie ondernemen ?  
 


 
x3de_Wereldoorlog.html
xHeartland-theory.html
xNine_eleven_%289_11%29.html
xnato.html
xAfghanistan.html

xbaltische-staten.html
xturkije.html
xindia-pakistan.html
xmoslimgeweld.html
xnoordpool.html
  
xverre-oosten.html
xEuropa.html
xMiddenoosten.html
xOns-europa.html
xStilzitten-en-nietsdoen.html
  
xGeo-politieke-strategie.html
xOekraine-mh17.html
xBilderbergconferentie.html
xOorlogsmotieven.html
xHandelsoorlog.html

xcomplotdenkers.html
xfile://localhost/Users/willem/Sites/wo3/Youtube.html
xhttp://dwarsdenkersnetwerk.nl/themasites.html
xLektuur.html
xContact.html
 
x3de_Wereldoorlog.html
xHeartland-theory.html
xNine_eleven_%289_11%29.html
xnato.html
xAfghanistan.html

xbaltische-staten.html
xturkije.html
xindia-pakistan.html
xmoslimgeweld.html
xnoordpool.html
  
xverre-oosten.html
xEuropa.html
xMiddenoosten.html
xOns-europa.html
xStilzitten-en-nietsdoen.html
  
xGeo-politieke-strategie.html
xOekraine-mh17.html
xBilderbergconferentie.html
xOorlogsmotieven.html
xHandelsoorlog.html

xcomplotdenkers.html
xfile://localhost/Users/willem/Sites/wo3/Youtube.html
xhttp://dwarsdenkersnetwerk.nl/themasites.html
xLektuur.html
xContact.html
 
 
De site Derde-Wereldoorlog.nl is een initiatief van Willem Zweers